Epaket

O nama

Inovativna rešenja u sistemu isporuke pošiljaka

Kompanija ePaket d.o.o. se bavi hardverskim inženjeringom, dizajnom proizvoda, razvojem softvera i korisničkom podrškom neophodnom za pružanje usluge paketomat servisa..

U kompaniji ePaket d.o.o. razvijamo i upravljamo inovativnim paketomat rešenjima. Naš tim stručnjaka kontinuirano radi na unapređenju rešenja za isporuku pošiljaka, s ciljem da se omogući pružanje adekvatnih, inovativnih i brzih konstrukata pogodnih za on-lajn trgovce, kurirske službe i kompanije koje se bave logistikom.

Kompanija ePaket d.o.o. je pored ePaket servisa pružanja usluga, razvila i proizvod PAKETOMAT koji je kompletno projektovan i izrađen u Srbiji. Namenjen je on-lajn trgovcima, kurirskim službama, fizičkim licima i svima onima koji žele brzo, sigurno i lako da pošalju ili preuzmu paket.

Misija i vizija

Naša misija je da omogućimo klijentima sigurno, brzo i personalizovano iskustvo u isporuci pošiljaka. Vizija kompanije ePaket je da unapredi i modernizuje logistički pristup izazovu isporuke pošiljaka kroz razvoj alternativnih rešenja distribucije.